Mekanlara Farklı Bir Dokunuş: Selvi Halı Modelleri

12-01-2022 11:00
Mekanlara Farklı Bir Dokunuş: Selvi Halı Modelleri

Bütünsel güzelliği tamamlamak için tercih edeceğiniz halı modelleri Selvi Halı ayrıcalığı ile yaşam alanlarınıza geliyor. Klasik, modern, minimal ya da nostaljik? Selvi, geniş ürün çeşitliliği ile sahip olmak istediğiniz halı modellerini beğeninize sunuyor. Anadolu’nun köklü mirasını yansıtan; Feshane,Yağcıbedir, Taşpınar halısı mı, geçmişin hikayesini yansıtan vintage halılar mı? Ne tür bir halı ile yaşam alanınıza hareket katmak istersiniz?

Selvi Halı, bulunduğunuz mekana farklı bir dokunuş kazandıracak halı modelleri ile tercih yapmanızı kolaylaştırıyor. Üstelik bu halılar diğer markaların aksine daha uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Yaşam alanınızda uyum yakalamak istiyorsanız doğru kompozisyonu yakalayacağınız halı modellerine yönelmelisiniz. Bulunduğunuz ortamı tamamlamak için tercih edeceğiniz halı seçimi, mekanın en vurucu ögeleri arasında yer almaktadır.

Mevsime göre tercih edeceğiniz yazlık halılar, fırsat ürünler, düz ya da desenli halılar. Aradığınız her şey büyük indirim kampanyaları ile selvihali.com.tr‘de sizi bekliyor.

İndirimlerimizi Kaçırmayın!

Halı denince akla gelen markalar arasında yer alan Selvi Halı, sezonun gerisinde kalmadan indirimlerden faydalanabileceğiniz halı modelleri ile yaşam alanınıza renk katıyor. Sektörün ilerisinde, uygun fiyat seçenekleri ile halı çeşitleri sunan Selvi, farklı renk ve model seçenekleri ile sizleri halı dünyasına davet ediyor.

Halılar üretim yöntemine göre el dokuma ya da makine halıları olarak ayrılmaktadır. El dokuma kategorisi altında değerlendirilen halılar, ham maddesi ve işçiliğinden dolayı yüksek değere sahiptir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz el dokuması halıların fiyatları diğer halı türlerine göre daha yüksektir.

Sezonun trend modellerini kaçırmadan satın alabileceğiniz pek çok halı sizi bekliyor. Klasik, modern, el dokuması ya da makine halısı sizin tercihiniz ne? Farklı ürün avantajı ile geniş bir kitleye seslenen Selvi Halı’nın cazip fiyatlı halılarını incelemeyi unutmayın!

El Dokuması Halı Mı, Makine Halısı Mı? Sizin Tercihiniz Ne?

Halı türleri kendi içinde farklı kategorilere ayrılmaktadır. Özenle hazırlanmış, el işçiliğin ön plana çıktığı bir halı seçiminde bulunmak istiyorsanız el dokuması halı sizin için uygun bir tercih olacaktır. El halıları oluşturulduğu ortam ve emek dolayısıyla diğer halı türlerine göre daha yüksek fiyatlandırmaya sahiptirler.

El dokuması halılar uzun yıllar kullanılabilen ve bulunduğu ortamın en iddialı parçaları arasında yer almaktadır. İşçiliği ile ön plana çıkan bu halı modellerinin bakımı diğer halı türlerine göre daha detaylıdır. Halının zarar görmesini istemiyorsanız özelliklerine dikkat ederek, gerekli bakımı yapmalısınız. El düğümü ile dokunan halılar el dokuması olarak değerlendirilir. Makine işçiliğinden bağımsız olarak üretilen, insan emeği ile ortaya çıkan halılardır. Özel tezgahlarda dokunan bu halılar; doğal malzemeler ile üretilir, uzun ömürlüdür ve yıpranma payı diğer halı türlerine göre çok daha düşüktür.

Makine halıları ise fabrikada üretildiği için daha kısa sürede daha fazla sayıda üretilebilmektedir. Bu halılar üretim aşamasında dokunduğu makine ve ürün kullanıma göre farklı fiyatlandırmaya tabii tutulurlar. Selvi halı istediğiniz gibi bir halıya sahip olmanızı sağlayacak geniş ürün kategorisi ile beklentilerinizi karşılıyor. İster makine halısı, ister özel dokumaya sahip el halısı? Nasıl bir halı istediğinize karar verdikten sonra alanında uzman çalışma arkadaşlarımızın bilgisinden faydalanmayı unutmayın!

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.